TABITA

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah ada sumber mengatakan Dato Siti Nurhaliza juga turut menggunakannya.

Memperkenalkan produk Tabita Skin Care,khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang boleh menyebabkan cancer kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY/HYDROQUINON biasanya menyebabkan wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari langsung. Tetapi Tabita tidak demikian, dengan bahan adunan semulajadi secara profesional.
semua produk Tabita Skin Care sangat selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi tampak bersinar,putih, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

Dengan harga yang berpatutan,pemakaian yang jimat,1 set ekonomi boleh untuk pemakaian 1-3 bulan,namun hasilnya dapat dilihat dalam masa 3 minggu.
Inilah rahsia untuk cantik semulajadi!

HARGA TABITA TERKINISET EKONOMI
RM400
SET REGULAR
RM550
CLEANSER
RM 120 / 100MLTONER

RM90 / 100ML

DAY & NIGHT CREAM
RM 150 / 15GM / satu pot / ekonomi
RM 190 / 25GM / satu pot / regularWednesday, December 16, 2009

INTRODUCING TABITA


Tabita Skin Care merupakan produk kecantikan terbaru masa kini yang dapat membuat wajah anda tampak berseri-seri. Tabita Skin Care merupakan rahsia dalam mengatasi masalah :

1. Meratakan tona di wajah

2. Mengecilkan pori-pori

3. Meremajakan kulit

4. Memutihkan kulit

5. Menegangkan kulit

6. Membuat kulit lebih bercahaya

7. Meratakan lubang bekas jerawat

8. Menghilangkan jerawatTabita Skin Care diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi, seperti collagen, serbuk mutiara, Japanese tea, Japanese papaya, vitamin C, dan vitamin E. Tabita Skin Care tidak mengandung bahan-bahan berbahaya, seperti MERCURY dan HIDROQUINON, yang dapat menyebabkan canser kulit.

Semua produk Tabita Skin Care sangat selamat digunakan, halal, tanpa kesan samping, dan sesuai untuk semua jenis kulit . Dengan menggunakan produk Tabita Skin Care ini, wajah anda akan tampak lebih bersinar, putih, tidak berminyak, dan menjadi tegang seperti kulit bayi.
Facial Soap

Kandungan : ekstrak papaya, water, maltitol, jojoba oil, alantoin

Facial Soap berfungsi untuk membersihkan kulit dari kotoran-kotoran yang melekat pada lapisan luar kulit. Kandungan ekstrak papaya membantu mencerahkan warna kulit dari masa ke semasa. Facial soap tidak menyebabkan kulit kering kerana ia mengandungi jojoba oil yang melembabkan.

Smooth lotion


Kandungan: water, polyvinil, pentiqulen, alcohol 40%

Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit. Setelah kotoran-kotoran yang terdapat pada permukaan kulit dicuci oleh facial soap, smooth lotion membersihkan kotoran-kotoran yang sudah mendap lama di permukaan kulit yang lebih dalam , sehingga kulit wajah akan terlihat lebih cerah. Smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.Daily Cream & Nightly Cream

Kandungan :
Daily cream : vit E, UV, extract alpukat, serbuk mutiara, ginseng, glicerine, citrus gandis

Nighly cream : Vit A, E, C, benzoyl, serbuk mutiara, belerang, minyak kelapa, stearic acid, glycine, glicerine, powder

Daily cream mengandungi UV protection yang dapat melindungi kulit dari sinar matahari yang dapat menyebabkan pigmentasi pada kulit seperti rona-rona hitam dan warna kulit yang tidak sekata dan ia juga berfungsi untuk menghalang radikal bebas yang dapat merosakkan kulit.


Kandungan vitamin dalam Nightly cream seperti Vitamin A sangat aktif untuk membantu mengeringkan jerawat pada lapisan kulit dan menstabilkan keadaan kulit. Vitamin C pula dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona merah. Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit. Benzoyl adalah kandungan yang sangat berkesan untuk mengurangkan garisan halus dan dapat mengeringkan jerawat sampai ke lapisan kulit terdalam, memperbaiki struktur kulit, menstabilkan rongga pori tersumbat yang menyebabkan jerawat, sehingga jerawat tiada lagi.
1 comment:

TABITA SKIN CARE said...

TABITA skin care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai problem kulit yang anda alami, seperti: Menghilangkan Jerawat Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah Pigmentasi atau warna kulit tidak rata Menghilangkan Noda bekas jerawat Memutihkan Kulit Memberbaiki Kulit Kusam Selain itu, TABITA SKIN CARE juga dapat berfungsi untuk: Mencerahkan warna kulit Meremajakan Kulit Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.

Tabita skin care merupakan produk kecantikan yang mengandung ekstrak pepaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak pepaya dikenal masyarakat karena khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit, oleh karena itu produk Tabita skin care sangat cocok untuk segala macam jenis kulit. Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Masing masing vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Tabita skin care juga tidak mengandung bahan-bahan yang berbahaya bagi kesehatan manusia seperti mercury dan hydroquinone. Zat tersebut biasanya banyak terkandung dalam produk-produk kosmetik atau produk kecantikan. Zat tersebut dapat membuat ketergantunggan bahkan jika digunakan dengan dosis/kadar yang lewat dari toleransi yang ditetapkan, dalam penggunaan yang jangka lama dan secara terus menerus dapat mengakibatkan terjadinya kangker kulit. Berbeda dengan Tabita skin care yang dirancang menggunakan bahan alami yang membuat kulit tampil cantik alami pula.

Tabita skin care dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang biasa terjadi, diantaranya adalah: Jerawat, Flek-flek karena matahari, Pigmentasi atau warna kulit tidak rata, Noda bekas jerawat, Tekstur kulit yang tidak rata karena bekas jerawat, Kulit kusam. Namun hati-hati, produk Tabita Skin Care selalu menupdate kemasannya secara berkala untuk menghindari pemalsuan. Pastikan anda membeli produk Tabita yang asli.

Voting