TABITA

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah ada sumber mengatakan Dato Siti Nurhaliza juga turut menggunakannya.

Memperkenalkan produk Tabita Skin Care,khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang boleh menyebabkan cancer kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY/HYDROQUINON biasanya menyebabkan wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari langsung. Tetapi Tabita tidak demikian, dengan bahan adunan semulajadi secara profesional.
semua produk Tabita Skin Care sangat selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi tampak bersinar,putih, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

Dengan harga yang berpatutan,pemakaian yang jimat,1 set ekonomi boleh untuk pemakaian 1-3 bulan,namun hasilnya dapat dilihat dalam masa 3 minggu.
Inilah rahsia untuk cantik semulajadi!

HARGA TABITA TERKINISET EKONOMI
RM400
SET REGULAR
RM550
CLEANSER
RM 120 / 100MLTONER

RM90 / 100ML

DAY & NIGHT CREAM
RM 150 / 15GM / satu pot / ekonomi
RM 190 / 25GM / satu pot / regularWednesday, March 31, 2010

Testimonial from Perak


To:
noyoi_noyoi@yahoo.com
TESTIMONI EDA

saya br pakai satu set tabita, dlm 2 minggu mula kelihatan pengelupasan halus, tak perit sangat dan dlm 2 minggu kulit muka kelihatan cerah, licin dan sekata...ramai yg menegur perubahan dimuka saya, saya juga amat berpuashati kerana saya sudah byk memakai produk cerah buatan malaysia....hasilnya mmg cerah tapi tidak sekata mcm tabita...licin, lembut dan cerah.....suami pun suka dan puji...ini testimoni saya mungkin berlainan mengikut kulit muka masing2.....cubalah kerana bg saya ianya amat berbaloi, pencerahan yg selamat dan memuaskan hati!

No comments:

Voting