TABITA

Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui malah ada sumber mengatakan Dato Siti Nurhaliza juga turut menggunakannya.

Memperkenalkan produk Tabita Skin Care,khusus untuk perawatan wajah.

Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti Collagen, Pearl Powder,Japanese Tea,Japanese Papaya,Vitamin C dan Vitamin E.

Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang boleh menyebabkan cancer kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan.

Kegunaan produk kecantikan yang mengandungi MERCURY/HYDROQUINON biasanya menyebabkan wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari langsung. Tetapi Tabita tidak demikian, dengan bahan adunan semulajadi secara profesional.
semua produk Tabita Skin Care sangat selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Wajah anda akan menjadi tampak bersinar,putih, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

Dengan harga yang berpatutan,pemakaian yang jimat,1 set ekonomi boleh untuk pemakaian 1-3 bulan,namun hasilnya dapat dilihat dalam masa 3 minggu.
Inilah rahsia untuk cantik semulajadi!

HARGA TABITA TERKINISET EKONOMI
RM400
SET REGULAR
RM550
CLEANSER
RM 120 / 100MLTONER

RM90 / 100ML

DAY & NIGHT CREAM
RM 150 / 15GM / satu pot / ekonomi
RM 190 / 25GM / satu pot / regularMonday, April 12, 2010

NEW TESTIMONIALTo:
beautiful.tabita@gmail.com
Cc:
ime_pink@yahoo.com

Saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan produk Tabita dengan anda semua. Saya mempunyai kulit wajah yang tidak mengalami masalah jerawat tetapi warna kulit agak kusam dan kurang berseri apabila tidak memakai make up. saya pernah mencuba produk yg terdapat di pasaran yg harganya agak murah tetapi tidak berkesan. saya mula mengenali produk Tabita setelah melihat sendiri perubahan yg berlaku pada wajah saudara yg memakainya. Pada minggu pertama, kulit wajah akan menjadi bertambah kusam setelah memakainya. kulit juga sudah mula mengelupas secara lembut dan hanya pada tempat2 tertentu sahaja. kulit wajah juga menjadi tegang seperti meletakkan putih telur di muka dan sedikit perit apabila mencuci muka. proses pengelupasan tersebut berterusan sehingga mggu ke-3. Selepas itu, kulit wajah saya sudah mula menunjukkan perubahan yang menggembirakan. Kini, genap sebulan saya menggunakan produk tersebut, kulit wajah saya kelihatan putih mulus, cerah berseri, yang paling penting saya tidak perlu mengenakan make up untuk ke mana-mana. kawan-kawan juga memuji kerana kelihatan muda drp usia sebenar dan tiada lagi keperitan seperti sebelumnya. Satu lg keistimewaan produk tersebut, kulit wajah tidak menjadi kemerah-merahan seperti kesan drp produk-produk lain di pasaran. saya berasa sangat berpuas hati dengan Tabita. Thanks TABITA. Tunggu apa lagi, cuba lah hari ini!

No comments:

Voting